Het appartement

Algemeen
Ons, midden in het autovrije centrum gelegen, appartement (ca. 98 m²) is zeer geschikt voor 4 personen, desgewenst aangevuld met 2 kinderen tot ca. 15 jaar (2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten). Alle woon- en slaapruimten zijn voorzien van laminaatvloeren. Het is gelegen in een kleinschalig gebouw (voorzien van een lift). Daarin bevinden zich 9 appartementen van verschillende eigenaren.

De woonkamer
De woonkamer heeft een gezellige eethoek. Er staan tevens 2 comfortabele fauteuils met hocker. Voor de kleintjes is er een kinderstoel. Een radio/cd/mp3 speler en kabel HD-TV (voorzien van Chromecast streaming), met internationale zenderkeuze, zijn aanwezig. Vanuit de kamer heeft u direct toegang tot het, op het westen gelegen, balkon met een schitterend uitzicht op de zogenaamde Hausberg (en de Talabfahrt) van Bad Hofgastein: de Schlossalm en de Tauernplatz. Aan de zuidzijde bevindt zich een zogeheten Frans balkon met uitzicht op de Stubnerkogel.

De keuken
De keuken (3m²) bevindt zich in een separate ruimte. Daarin treft u o.a. 2 inductie kookplaten, combi oven/magnetron, koelkast, koffiezetapparaat (Senseo) en waterkoker aan. Uiteraard is er voldoende servies en bestek.

Slaapkamer 1
Dit betreft een zeer ruime slaapkamer (21m²) met aangrenzende loggia op het zuiden. Daarin bevinden zich o.a. een tweepersoonsbed (boxspring 1.80 x 2.00) alsmede een bank, comfortabele stoel en digitale HD-TV met internationale zenderkeuze. Deze slaapkamer grenst direct aan een badkamer met afzonderlijk toilet. De slaapkamer kan desgewenst m.b.v. aanwezige kamerschermen in tweeën gesplitst worden. Er is een separate aangrenzende garderobe/kledingruimte, waarin u tevens een kluisje aantreft .

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (boxspring 1.60 x 2.00) en is tevens voorzien van een badkamer en afzonderlijk toilet. Ook in deze slaapkamer is voldoende kastruimte aanwezig.

Sanitair
Er bevinden zich 2 mooie doucheruimten en 2 toiletten in het appartement, allen voorzien van goede afzuiging en uitstekend sanitair.

Balkon en Loggia
Aan de westzijde treft u een ruim balkon aan met vrij uitzicht op de bergen. Vanaf het middaguur tot (afhankelijk van het jaargetijde) in de late middag/avond heeft de zon er vrij spel tot deze achter de bergen verdwijnt. Wij hebben 6 stoelen, tafeltje en parasol beschikbaar voor dit westbalkon. Aan de zuidzijde beschikt u over een royale loggia. De zon schijnt hier al vanaf de ochtend tot na de middag. Vanuit de loggia hebt u ruim zicht op de bergen en ook de winkelstraat. In de loggia staan een (eet-)tafel met 4 stoelen alsmede 2 standenstoelen.

Lift
Er is een lift aanwezig. Erg prettig voor vermoeide benen en het aan- en afvoeren van bagage en boodschappen.

Skiruimte
Gelijk bij binnenkomst van het gebouw treft u de ruime skiberging aan. Daar kunt u de ski's en skischoenen etc. stallen.

Wellness
Op ca. 100 meter afstand van het appartement treft u de luxueuze en comfortabele Alpen Therme aan, voorzien van uitgebreide zwem-, sauna-, fitness-, massage- en beauty faciliteiten. De uitstekende restaurant faciliteiten zorgen ervoor dat u zich in deze wellness tempel prima zult vermaken.

Wifi en streaming
Het appartement is voorzien van free wifi en Chromecast streaming.

Afmetingen
Het totale oppervlak van het appartement bedraagt 98m², waarvan 78m² voor het interieur en 16m² voor balkon en loggia.
Zie voor een gedetailleerd overzicht de plattegrond.

Overdekt en veilig parkeren

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplek in een, nabij gelegen, privé parkeergarage. De maximale doorrijhoogte bedraagt 2.05 meter.